• Lorem ipsum
€15,90
Direct Leverbaar

Reinigt de huid diepgaand en op een zachte manier. Met Bamboo Powder en Perlite (vulkanisch poeder) om dode huidcellen en onzuiverheden zachtjes te verwijderen. Exotische Babassu olie en Jojoba zijn rijk aan waardevolle vetzuren, en verzorgen de huid. Lees meer

Productomschrijving

Ayumi Sandelhout Gezichtsscrub - Droge huid, Vata. Reinigt de huid diepgaand en op een zachte manier. Met Bamboo Powder en Perlite (vulkanisch poeder) om dode huidcellen en onzuiverheden zachtjes te verwijderen. Exotische Babassu olie en Jojoba zijn rijk aan waardevolle vetzuren, en verzorgen de huid.

Gebruik: Na de reiniging, de scrub gelijkmatig over de (licht vochtige) huid verdelen en licht inmasseren met de vingertoppen (niet boenen!). Eventueel een paar minuten laten inwerken, daarna met ruim water afspoelen (bijv. onder de douche), en de huid voorzichtig droogdeppen. Eventueel een Masker gebruiken. Daarna volgt een Creme.

Een Scrub mag 1 a 2 keer per week gebruikt worden. Bij een huid die erg vet en/of schilferig is, kan dit naar behoefte worden uitgebreid naar gebruik om de dag. Let hierbij wel op dat de huid niet geirriteerd raakt, indien dit het geval is, de gebruiksfrequentie verminderen.

Exfoliatie Tip: indien de huid geen scrubkorreltjes verdraagt (bijv. een zeer dunne, verslapte of gevoelige huid) dan is de AHA Fruitzuur Peeling een geschikter alternatief.

Inhoud: tube 125ml

Lees minder
Vind je product met Tags
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
1 Review
09 Jun 2021
Peter
Nadat ik de woorden microplastics en scrubs te vaak in één zin heb gelezen ben ik me gaan verdiepen in een scrub voor m'n droge huid. Deze scrub ruikt lekker en heeft een 'korrel' die niet te grof maar ook niet te klein is. Mijn huid voelt gezond en gevoed na gebruik. Een aanrader!