• Lorem ipsum
€69,90
direct leverbaar

Elektronische Aromatherapie Diffuser in Boeddha vorm, om makkelijk Essentiele Olie mee te verdampen, voor sfeer en ontspanning in huis! Ook om lekker te slapen. Werkt tegelijk als multi-color lamp en luchtbevochtiger. Goed voor een droge huid. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Aroma Diffuser - Buddha. Elektronische Aromatherapie verdamper in Boeddha vorm, om makkelijk Essentiele Olie mee te verdampen, voor een relaxte sfeer in huis! Voeg wat water toe en enkele druppels van je favoriete Etherische Olie, en geniet eenvoudig van de ontspannende werking.

Werkt tegelijk als luchtbevochtiger, voor een heilzaam luchtklimaat. Gaat te droge lucht tegen, zoals door verwarming en airco. Dit heeft een gunstig effect een droge huid, de luchtwegen en het algehele gevoel van welzijn. Fijn om Essentiele Olie mee te verdampen als je last hebt van verkoudheid of hoesten.* Ook om lekker te slapen.

De Diffuser is tegelijk een multi-color lamp, voor nog meer sfeer en gezelligheid. Keuze uit alle kleuren van de regenboog. Elke kleur heeft zijn eigen effect, zo is blauw ontspannend, en rood juist vitaliserend.

Wanneer je het apparaatje aanzet, zal het water en de Essentiele Olie verdampen en zich gelijkmatig door de lucht verspreiden. De werking is gebaseerd op heel snelle ultrasoon trillingen. De geurmoleculen blijven hierdoor intact en verbranden niet. Het effect is daardoor sterker en beter dan bij gebruik van bijvoorbeeld een geurlampje met waxinelichtje erin, waarbij de olie verdampt door de hitte.

Bovendien is deze Aroma Diffuser volkomen veilig in gebruik en niet brandgevaarlijk, zoals een verdamper die aangestoken moet worden. Je hoeft daardoor niet continue erbij aanwezig te zijn of op te letten. Ook een fijne gedachte als je kleine kinderen hebt. Wel hoog genoeg wegzetten, zodat ze het niet per ongeluk kunnen omstoten of beschadigen.

Geniet tot wel 6 uur lang van lekkere natuurlijke geurtjes, met slechts eenmaal vullen van het reservoir bakje met water en enkele druppels etherische olie naar keuze. Het luchtbevochtigende effect is vooral optimaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, gezien de grootte van het apparaatje.

Wist je dat: Lakshmi heeft een zeer breed assortiment Etherische Olie van uitstekende kwaliteit, waarmee je heerlijk kunt afwisselen met gezonde geuren in huis. Elke olie heeft zijn eigen helende eigenschappen, dus kies meerdere olien uit die ondersteunen in jouw persoonlijk behoeftes. De aromatherapie producten van Lakshmi zijn vrij van toevoegingen en chemicalien, verkregen door duurzame verantwoorde productie en zoveel als mogelijk Biologisch (sommige essentiele olien zijn bijvoorbeeld alleen uit het wild verkrijgbaar, en kunnen dus geen Bio Label hebben). Meer lezen? Bekijk dan onze blog 'Aromatherapie'.

Waar gewone luchtverfrissers vaak chemische stoffen bevatten, en niet bepaald gunstig zijn voor de gezondheid van de luchtwegen, is het gebruik van Etherische Olie juist bewezen goed voor het algehele welzijn en een vrije ademhaling. Het verdrijft nare luchtjes in huis op een natuurlijke en veilige manier.

Gebruik en onderhoud: gebruik zo mogelijk gezuiverd (kalkvrij) water, zodat er geen kalkaanslag vormt in het bakje. Vul het binnenbakje maximaal tot aan de aangegeven rand met water, en voeg dan 3 tot 10 druppels essentiele olie toe. Dit kan pure etherische olie zijn, of een sinergy mix. De etherische olie altijd gebruiken gecombineerd met water. Gebruik nooit vette plantenolie in de diffuser!

Je kunt het reservoir indien nodig schoonmaken met een wattenschijfje doordrenkt met pure alcohol (verkrijgbaar bij de apotheek) dit lost restanten etherische olie op, zonder het apparaat te beschadigen.

Maximaal 6 uur per dag aanzetten, om oververhitting te voorkomen. De buitenste glazen kap is breekbaar, zet de aroma diffuser daarom op een stabiele ondergrond, voorzichtig afstoffen met een swiffer of zachte doek.

Het is aanbevolen om aan het einde van de dag, het eventueel overgebleven restant water en etherische olie eruit te gieten. Je geniet namelijk het meest van de lekkere geur, als de aromatherapie olie bij elke ronde vers wordt toegevoegd.

Let er bij het uitgieten op, dat er geen water in de luchtopeningen komt (deze zitten aan de bovenrand van het reservoir) dit zal het apparaat beschadigen! Dus het restje water en olie eruit gieten langs de kant zonder luchtopening.

Als al het water verdampt is voor het einde van de cyclus, zal de diffuser automatisch afslaan. In dat geval hoef je dus ook geen restant eruit te gieten.

Goed om te weten: de Aroma Diffuser Buddha wordt geleverd zonder de afgebeelde accessoires (flesjes olie, kommetjes etc.), deze doen dienst als sfeerelementen op de productafbeelding. 

*Dit product is niet bedoeld als vervanging voor medische zorg, maar ter ondersteuning van het algehele welzijn en om te profiteren van het heilzame effect van etherische olie. Inhaleer nooit rechtstreeks de damp die uit het apparaat komt. Als je wilt stomen met etherische olie, doe dat dan middels een teiltje met warm water.

Productkenmerken:
Model: GL-400G
Ingangsvermogen AC 100-240V, 50 / 60Hz
Uitgangsvermogen: DC24V 500mA
Capaciteit: 200 ml
Afmetingen: diameter 15,5 x hoogte 15 cm

Lees minder