• Lorem ipsum
€29,75
direct leverbaar

Supplement met alkaliserende en zuiverende werking. Ideaal voor sporters en bij het volgen van een dieet. Dit alkaline concentraat met natuurlijke minerale zouten wordt toegevoegd aan water, en optimaliseert het zuur-base evenwicht. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Aqua Alkalizer - Druppels. Supplement met alkaliserende en zuiverende werking. Ideaal voor sporters en bij het volgen van een dieet. Dit alkaline concentraat met natuurlijke minerale zouten wordt toegevoegd aan een glas water, en helpt om het zuur-base evenwicht optimaal te houden. Verhoogt de PH waarde van het lichaam. 

Aqua Alkalizer kan ondersteunen bij het volgen van een intensief of calorie-arm dieet. Door een dergelijk dieet of zware sport trainingen, kan de verzuring in het systeem toenemen. Het drinken van alkalisch water neutraliseert het teveel aan zuren, en kan de spiermassa helpen beschermen tegen katabolisme. Voor een goede elektrolyten-balans en intensieve hydratatie voor, tijdens en na het sporten. Kan ingezet worden als natuurlijke suikervrije sportdrank. Het is tevens een krachtige anti-oxidant en bestrijder van vrije radicalen. 

Een gezonde PH waarde zorgt voor bescherming van de spieren en gewrichten tegen zuur-afval, een stevigere en helderdere huid, meer energie halen uit voedsel, verbetering van de spijsvertering, voorkomen en verminderen van onstekingen in het lichaam.

Een te hoge zuurgraad kan vele kwalen en ziektes veroorzaken. Bijvoorbeeld brandend maagzuur, artritis, reuma, acne, blaasontsteking, eczeem, jeuk, problemen met de nieren. Ook vormt overtollig zuur een voedingsbodem voor schimmels zoals candida, schadelijke bacterien en parasieten. De alkalische minerale zouten in dit supplement balanceren de PH waarde.

Aqua Alkalizer bevat geen toegevoegde suikers, smaakstoffen of kunstmatige zoetstoffen, zoals bij veel zoete sportdrankjes wel het geval is. Past in een sportieve levensstijl en gezond voedingspatroon!

Wist je dat: zuurvormende voeding laat na verbranding zure reststoffen achter in het lichaam, zoals urinezuur, fosforzuur, looistof en azijnzuur. Bij een te hoog gehalte hiervan, raakt het systeem uit balans en kan de gezondheid achteruit gaan. 'Zure' voeding omvat o.a. frisdrank, alcohol, gefrituurd voedsel, snoep, tarwe, suikerrijk en bewerkt voedsel, koffie, vlees, eieren, vis, zuivelproducten. Bewerkt voedsel dat zoet smaakt zoals snoep of chocola, hebben dus ook een verzurende uitwerking. Tevens werkt roken verzurend op het systeem. 

De tegenhanger hiervan is basische voeding, dit laat na verbranding basische reststoffen achter, zoals ijzer, kalium, calcium, magnesium en zink. Basische voeding omvat de meeste soorten groente en fruit, verse kruiden, noten en zaden (uitgezonderd pinda's), aardappelen, paddenstoelen, kiemen (zoals tauge). Ook fruit dat zuur smaakt (zoals citroenen) hebben een basische uitwerking op het lichaam.

Het is belangrijk dat je voldoende basische voedingsmiddelen binnenkrijgt, zodat de zuur-base balans optimaal is. Als richtlijn kun je aanhouden, dat 80% van je voeding bestaat uit basische producten, en 20% uit zuurvormende producten. Van de zure voeding kies je het beste voor voedzaam en onbewerkt, zoals verse vis of biologische kwark. Ongezonde zure voeding zoals snoep, koek, frituur en frisdrank laat je dan zoveel mogelijk links liggen.

Gebruik: Voeg 1 a 2 druppels Aqua Alkalizer toe aan een glas (lauw)warm water van 125ml. Om in te zetten als alkaline kuur, kunnen tot 8 glazen alkalisch water per dag gedronken worden. Drink het op een lege maag, tussen de maaltijden door.

Of neem alkalisch water mee voor tijdens of na het sporten, om de elektrolyten balans (kalium) te optimaliseren en intensief te hydrateren.

Gebruik dit geconcentreerde supplement nooit onverdund! Altijd toevoegen aan water. Flesje schudden voor gebruik.

Inhoud: 60ml flesje met pipet

Hoe bewaren? Bewaar op een koele, droge plaats, uit het zonlicht. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking. Deze datum is geldig voor een ongeopend, correct bewaard product. Niet meer gebruiken na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum. Na opening beperkt houdbaar.

Ingredienten: gedestilleerd water, kaliumhydroxide en natriumchloride.

*Belangrijke informatie: dit product is bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele welzijn, en is geen vervanging voor medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd een arts. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Lees minder
Getagde producten bekijken