• Lorem ipsum
€37,25
direct leverbaar

Ontzurende kuur, helpt om overtollige zuren te verwijderen uit het lichaam. Een te hoge zuurgraad kan vele kwalen veroorzaken, zoals brandend maagzuur en ontstekingen. De alkalische minerale zouten in dit supplement balanceren de PH waarde. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Alkaline Basic Plus (Sugarfree) - Capsules. Ontzurende kuur, helpt om overtollige zuren te verwijderen uit het lichaam. Een te hoge zuurgraad kan vele kwalen en ziektes veroorzaken. De alkalische minerale zouten in dit supplement balanceren de PH waarde.

Verbetert ook de werking en peristaltiek (beweging) van de darmen. Gunstig voor een gezonde zuurgraad van blaas, nieren, darmen en maag. Helpt het lichaam zich te reinigen van zuurafval, wat een bron van ontsteking kan vormen, en daarmee de basis is van veel aandoeningen. Bijvoorbeeld brandend maagzuur, artritis, reuma, acne, blaasontsteking, eczeem, jeuk, problemen met de nieren. Ook vormt overtollig zuur een voedingsbodem voor schimmels zoals candida, schadelijke bacterien en parasieten.

Calcium draagt bij aan het normaal functioneren van de spijsverteringsenzymen, Kalium is belangrijk voor de juiste balans van het zenuwstelsel, en Magnesium is essentieel voor de electrolyten balans, een gevoel van ontspanning, gezonde botten en spieren.

Met o.a.: mix van minerale zouten, namelijk Calciumcarbonaat, Natriumbicarbonaat, Magnesiumcarbonaat, Dinatriumfosfaat, Kaliumbicarbonaat, Siliciumdioxide, Magnesiumzouten. Bevat Ijslands Mos en Tijm.

De suikervrije formule is ook geschikt voor diabetici. 

Wist je dat: zuurvormende voeding laat na verbranding zure reststoffen achter in het lichaam, zoals urinezuur, fosforzuur, looistof en azijnzuur. Bij een te hoog gehalte hiervan, raakt het systeem uit balans en kan de gezondheid achteruit gaan. 'Zure' voeding omvat o.a. frisdrank, alcohol, gefrituurd voedsel, snoep, tarwe, suikerrijk en bewerkt voedsel, koffie, vlees, eieren, vis, zuivelproducten. Bewerkt voedsel dat zoet smaakt zoals snoep of chocola, hebben dus ook een verzurende uitwerking. Tevens werkt roken verzurend op het systeem. 

De tegenhanger hiervan is basische voeding, dit laat na verbranding basische reststoffen achter, zoals ijzer, kalium, calcium, magnesium en zink. Basische voeding omvat de meeste soorten groente en fruit, verse kruiden, noten en zaden (uitgezonderd pinda's), aardappelen, paddenstoelen, kiemen (zoals tauge). Ook fruit dat zuur smaakt (zoals citroenen) hebben een basische uitwerking op het lichaam.

Het is belangrijk dat je voldoende basische voedingsmiddelen binnenkrijgt, zodat de zuur-base balans optimaal is. Als richtlijn kun je aanhouden, dat 80% van je voeding bestaat uit basische producten, en 20% uit zuurvormende producten. Van de zure voeding kies je het beste voor voedzaam en onbewerkt, zoals verse vis of biologische kwark. Ongezonde zure voeding zoals snoep, koek, frituur en frisdrank laat je dan zoveel mogelijk links liggen.

Gebruik: om de Alkaline capsules in te zetten als ontzurende kuur van 24 dagen, wordt aanbevolen om 5 capsules per dag in te nemen. Verdeel dit over de dag, door 's ochtends na het opstaan 3 capsules, en 's avonds voor het slapen gaan 2 capsules te nemen. In zijn geheel door te slikken met een glas (lauw)warm water. 

We raden aan om na de kuur, enkele weken te pauzeren in het gebruik. Daarna kan indien nodig een nieuwe kuur gestart worden.

Inhoud: pot met 120 losse capsules

Hoe bewaren? Bewaar op een koele, droge plaats, uit het zonlicht. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking. Niet meer gebruiken na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum. De capsules niet invriezen of verhitten.

Ingredienten: calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat, magnesiumcarbonaat, dinatriumfosfaat, kaliumbicarbonaat; vulstof voor microkristallijne cellulose; antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; droog extract van: Tijm (Thymus vulgaris L.) bladeren, IJslands mos (Cetraria islandica L.) thallus.

*Belangrijke informatie: dit product is bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele welzijn, en is geen vervanging voor medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd een arts. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Lees minder