• Lorem ipsum

Geurkaarsen

De natuurlijke sojakaarsen van Mokosh zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% ecologische en GMO-vrije sojawas. Geen schadelijke gifstoffen of walmen, zonder paraffine en chemische geurstoffen. Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Toon:
Mokosh
Artikelcode 5902729031790
€24,95€19,96
Doet denken aan dennenbos, schone berglucht en koele beekjes. De natuurlijke geurkaars van Mokosh is gemaakt van 100% ecologische en GMO-vrije sojawas. Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, zonder chemische geurstoffen. In duurzame glazen pot. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Mokosh
Soja Geurkaars - Fir Woods

Deliverytime

€24,95€19,96
   Toon:

   Sojakaarsen van Mokosh

   De natuurlijke sojakaarsen van Mokosh zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% ecologische en GMO-vrije sojawas. De kaarsen zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. De sojawas brandt bij lagere temperaturen dan paraffine, en stoot geen schadelijke gifstoffen of walmen uit. Zonder paraffine, chemische geurstoffen en kleurstoffen.

   Natuurlijke etherische oliën geven aromatherapeutische effecten, elimineren spanningen en stress, kalmeren en helpen bij het bestrijden van vermoeidheid.

   De geurkaars komt in een duurzame glazen pot, die kan worden hergebruikt nadat de sojakaars is opgebrand. Ook zitten er lucifers bij, gemaakt van gerecycled papier met een aantal plantzaden eraan. Plant de zaadjes in de grond en zie wat er uit komt!

   Geurkaarsen kopen op BioSelfCare

   BioSelfCare verkoopt soja geurkaarsen van het bekende merk Mokosh. De biologische geurkaarsen van Mokosh zijn verkrijgbaar in 4 heerlijke varianten: Mediterranean Grove, Fir Woods, Bucolic Meadow en Oriental Garden.